Contact
 
 
 
 
 
 

Het Team


DannyDieyeJaapJeroen CAxelJeroen SMarloesRikRonald


ThomasRonnyStanSuzanWouterJoanna

Over ons

Stichting Arnhems Peil heeft als doel het behartigen van de belangen van de natuur, bewoners, activiteiten, diensten en gebruikers in en rondom de havens, uiterwaarden en rivieren van Arnhem. De stichting tracht haar doel te bereiken door het ondersteunen en opzetten van activiteiten voor goede doelen zoals “Red de bijen”, “Behoud de Bomen”, “Stop de Plastic Soep”, “Stop de Biomassacentrales”, “Vergroot de Biodiversiteit”, “Verbeter de Waterkwaliteit”, het “Vleermuishuis Project” het "Arnhemse LuchtData Project", het "de Onderstroom" initiatief, de "Arnhemse Klimaatcoalitie en Klimaatplan" en de "Arnhemse Burgerraad" etc.


Daarnaast informeren we de bewoners van Arnhem door middel van het delen van nieuws en interessante ontwikkelingen of activiteiten. Onze stichting heeft het maken van winst uitdrukkelijk niet ten doel.


Wij zijn een organisatie zonder winstoogmerk en werken samen met lokale en landelijke initiatieven en organisaties om vernieuwende duurzame technologieën en oplossingen te ontwikkelen voor de overgang naar een circulaire economie.


EDSP TV verzorgt alle nieuwsberichten en (video) publicaties op de website en mediakanalen van Arnhems Peil en  is gespecialiseerd in diepgaand onderzoek en analyse van de grote vraagstukken van onze tijd. Onze redacteuren volgen hun eigen koers, zonder commerciële invloed van binnen of buiten de organisatie. 


Bij EDSP TV vinden we dat journalisten niet moeten doen alsof ze 'neutraal' of 'onbevooroordeeld' zijn. Daarom zijn onze correspondenten open over hun opvattingen en morele overtuigingen achter hun interpretaties. En als de feiten veranderen, veranderen ook onze meningen en artikelen. Als we fouten maken, geven we ze toe en corrigeren we ze. We zullen ons voortdurend blijven inspannen om onszelf te verbeteren en nodigen u uit om ons daarbij te helpen. Zo blijven we samen leren, over onszelf en over de wereld waarin we leven.


EDSP ECO is het onderzoeks- en projectenbureau van Arnhems Peil en creëert een omgeving om organisaties wereldwijd te ondersteunen die verantwoordelijk zijn voor acties om de planeet te beschermen, armoede te beëindigen of het welzijn te vergroten. We bieden ondersteuning in de vorm van websites bouwen en beheren, uitgebreid onderzoek doen, digitale campagnes aanbieden, betrokken partijen verbinden en openbare toespraken en interviews houden en milieuvriendelijke oplossingen ontwikkelen en uitrollen. Daarnaast richten we ons actief op politici en bedrijven die verantwoordelijk zijn voor vervuiling en klimaatverandering.


De boekhouding en belasting aangiftes van de stichtingen wordt door Edwin Wikkerink van Boekhouding & Advies verzorgt en alle jaarverslagen worden opgemaakt door onze accountant Sjaak van Haasteren van VH Belastingadvies.