Steun ons

Stichting Arnhems Peil heeft als doel het behartigen van de belangen van de natuur, bewoners, activiteiten, diensten en gebruikers in en rondom de havens, uiterwaarden en rivieren van Arnhem. De stichting tracht haar doel te bereiken door het ondersteunen en opzetten van activiteiten voor goede doelen zoals “Red de bijen”, “Behoud de Bomen”, “Stop de Plastic Soep”, “Stop de Biomassacentrales”, “Vergroot de Biodiversiteit”, “Verbeter de Waterkwaliteit”, het “Vleermuishuis Project” het "Arnhemse LuchtData Project", het "de Onderstroom" initiatief, de "Arnhemse Klimaatcoalitie en Klimaatplan" en de "Arnhemse Burgerraad" etc. Daarnaast informeren we de bewoners van Arnhem door middel van het delen van nieuws en interessante ontwikkelingen of activiteiten. Onze stichting heeft het maken van winst uitdrukkelijk niet ten doel.


EDSP ECO is het onderzoeks- en projectenbureau van Arnhems Peil en creëert een omgeving om organisaties wereldwijd te ondersteunen die verantwoordelijk zijn voor acties om de planeet te beschermen, armoede te beëindigen of het welzijn te vergroten. We bieden ondersteuning in de vorm van websites bouwen en beheren, uitgebreid onderzoek doen, digitale campagnes aanbieden, betrokken partijen verbinden en openbare toespraken en interviews houden en milieuvriendelijke oplossingen ontwikkelen en uitrollen. Daarnaast richten we ons actief op politici en bedrijven die verantwoordelijk zijn voor vervuiling en klimaatverandering.


Wij zijn een organisatie zonder winstoogmerk en werken samen met lokale en landelijke initiatieven en organisaties om vernieuwende duurzame technologieën en oplossingen te ontwikkelen voor de overgang naar een circulaire economie. Wij zijn erg dankbaar indien u ons wilt steunen en kunnen het goed gebruiken voor al onze acties & projecten: download de 2021-01-01-arnhemspeil-missie-visie-aanpak-acties-en-projecten.pdf


Arnhems Peil - Meld je aan als Vrijwilliger

Meld je aan als Vrijwilliger / voor een Stageplek


Stichting Arnhems Peil kan verschillende vrijwilligers & stagiaires gebruiken, zoals een tekstschrijver, multimedia medewerker en social media beheerder, ondersteuning van bewoners die zich met zorgen melden, begeleiden van de Arnhemse LuchtData workshops, de gemeenteraad avonden bijwonen, lobbyen bij politieke partijen, rapporten uitpluizen of mensen opvangen bij evenementen van onze organisaties. Laat ons weten wat je leuk vindt om te doen en wij zoeken samen met jou naar een passende vrijwilligers functie waarmee je kan bijdragen aan een gezonde, groene en eerlijke stad.

EDSP ECO Donation

Ondersteun onze Projecten


Elke euro van je donatie zal direct worden besteed aan de doelstellingen en de acties en projecten van Stichting Arnhemse Peil om de planeet te beschermen, armoede te beëindigen en het welzijn van de inwoners in onze stad te vergroten.


Onze bankgegevens zijn:
Account:           EDSP ECO
IBAN:                 NL93 TRIO 0788 8220 55Of gebruik PayPal om een donatie te maken:EDSP ECO Become our Patreon

Word onze Patreon


Patreon is een website waarop mensen kunnen vertellen over hun activiteiten. Je hebt bijvoorbeeld mensen die de wereld rond reizen en hier mooie video’s over maken. Wij kiezen ervoor om te laten zien wat voor projecten EDSP ECO uitvoert om bij te dragen aan de Globals Goals van de Verenigde Naties. Mensen die het leuk vinden om dit te volgen kunnen Patreons worden en zij krijgen exclusieve content te zien. Patreons kunnen ervoor kiezen om vaste donateur te worden. Dit kan al vanaf 1 euro per maand.
Bekijk ons & steun ons op Patreon. Onwijs bedankt!


EDSP ECO Support our Partners

Steun onze Partners


We ondersteunen meerdere initiatieven die allemaal zijn toegewijd om een ​​betere wereld te bouwen. Als je ons werk en onze ideeën leuk vindt, vind je zeker ook de volgende organisaties leuk: